Barion Pixel

HWS Informatika

Rendszerüzemeltetés
Weboldalkészítés
IT Tanácsadás

HWS Marketing - Weboldal készítés - Online marketing

Honlapkészítés mikro- és kisvállalkozások számára korrekt áron

Induló vállalkozásodhoz szeretnél egy bemutatkozó honlapot készíteni?

Szeretnél egy modern, mobileszközökre is optimalizált új weblapot, és mindezt megfizethető áron?

Itt biztosan megtalálod, amit keresel! 

Honlapkészítés akár 150.000 Ft induló áron

Akik Minket választottak

Mivel foglalkozunk?

Rendszerüzemeltetés

A rendszerüzemeltetési szolgáltatás biztosítja az informatikai infrastruktúra biztonságos, zökkenőmentes működését és folyamatos rendelkezésre állását. Ez magában foglalja a szerverek, adatbázisok, munkaállomások és alkalmazások felügyeletét és karbantartását. Szolgáltatásunk keretében rendszeres biztonsági mentéseket végzünk, hogy minimalizáljuk az adatvesztés kockázatát. Folyamatosan monitorozzuk a rendszereket, így az esetleges hibákat gyorsan felismerjük és elhárítjuk. Biztosítjuk a legújabb frissítések és biztonsági javítások telepítését a védett és naprakész működés érdekében. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a vírustámadások kivédése mellett a megelőzésre is. Szolgáltatási szerződésben rögzítjük rendelkezésre állásunkat, mely minden esetben az ügyfél egyedi igényeihez igazodik. Emellett tanácsadással is támogatjuk ügyfeleinket a legmegfelelőbb IT megoldások kiválasztásában. A szolgáltatásunk kiterjed a helyi infrastruktúrára (On-prem), valamint a felhőszolgáltatásokra (Cloud) is. Rugalmasságunknak köszönhetően testreszabott megoldásokat kínálunk kis- és közepes vállalkozások számára egyaránt. Célunk, hogy ügyfeleink az IT feladatok terhétől mentesülve saját üzleti tevékenységükre koncentrálhassanak, miközben rendszerük biztonságosan működik.

A 21. században alapkövetelmény, hogy egy vállalkozásnak modern weboldala legyen, ami alkalmas vevőszerzésre és a korábbi vásárlók megtartására. Cégünk WordPress alapú weboldalkészítési szolgáltatása segít abban, hogy a látogatókból vásárlók legyenek. Szolgáltatásunk részeként segítünk a saját egyedi honlapod megtervezésében és helyes kivitelezésében. Figyelembe vesszük a vállalkozásod egyedi igényeit és céljait, hogy a weboldal tökéletesen illeszkedjen üzleti stratégiádhoz. Segítünk a vevőszerző folyamatok kialakításában is, hogy weboldalad hatékonyan konvertálja a látogatókat vásárlókká. Akár egy bemutatkozó honlapot szeretnél, akár webshopban gondolkozol, nálunk megtalálod, amit keresel. Professzionális és felhasználóbarát dizájnt kínálunk, ami megfelel a modern trendeknek és technológiai követelményeknek. Gondoskodunk a keresőoptimalizálásról (SEO) is, hogy weboldalad könnyen megtalálható legyen a keresőmotorokban. Szolgáltatásunk része a biztonsági mentések és frissítések rendszeres elvégzése is, hogy weboldalad mindig naprakész és védett legyen. Célunk, hogy egy olyan online jelenlétet biztosítsunk számodra, ami támogatja vállalkozásod növekedését és sikerét.

Oktatás és Tanácsadás

Az IT tanácsadás szolgáltatásunk célja, hogy segítsünk vállalkozásodnak a legjobb informatikai megoldások kiválasztásában és alkalmazásában. Szakértői csapatunk felméri céged jelenlegi IT infrastruktúráját és azonosítja a fejlesztési lehetőségeket. Elemzéseink alapján testreszabott javaslatokat teszünk, amelyek növelik az üzleti hatékonyságot és csökkentik a költségeket. Segítünk az új technológiák bevezetésében, hogy versenyképes maradhass a piacon. Tanácsadási szolgáltatásunk része a biztonsági kockázatok felmérése és kezelése, így megvédjük vállalkozásod az esetleges kibertámadásoktól. Támogatást nyújtunk az IT projektek tervezésében és kivitelezésében, biztosítva a sikeres megvalósítást. Segítünk az IT stratégia kialakításában, amely összhangban van céged hosszú távú céljaival. Folyamatosan figyeljük az IT trendeket és innovációkat, hogy mindig naprakész tanácsokat adhassunk. Szolgáltatásunk révén optimalizálhatod informatikai rendszereidet, növelve az üzleti folyamatok hatékonyságát. Célunk, hogy átfogó és megbízható IT támogatást nyújtsunk, amely elősegíti vállalkozásod sikerét.

Facebook
LinkedIn
Twitter

Ahol hallhattál RÓLUNK

Honlapkészítés korrekt áron

Induló vállalkozásodhoz szeretnél egy bemutatkozó honlapot készíteni?

Szeretnél egy modern, mobileszközökre is optimalizált új weblapot, és mindezt megfizethető áron?

Itt biztosan megtalálod, amit keresel! 

Honlapkészítés akár 150.000 Ft induló áron