HWS Marketing BLOG

Online marketing
Weboldal készítés
Keresőoptimalizálás (SEO)

Google SEO
HoriWebSolutions notebook
produktivitás
Szilárd

Meeting etikett – Online megbeszélések szabályai

Az elmúlt évtizedekben rendkívüli módon megnőtt a megbeszélések száma. Az is elmondható, hogy ezen megbeszélések több, mint 50%-a már a virtuális térben zajlik.
Ez a fejlődés útja. Viszont sokan nem tudják, mert nem tanulhatták sehol, mit tehetnek azért, hogy egy megbeszélés hatékony, eredményes, gördülékeny lehessen.
Íme néhány gondolat a meetingekről, amit érdemes megfontolni.

Tovább
Microsoft Teams meeting
Cloud
Szilárd

Microsoft Teams használata 7 üzleti területen

Szeretnénk bemutatni, hogy mely területeken és hogyan használhatod vállalkozásodnál a Microsoft Teams alkalmazást hatékonyan. Nyilván nem csak itt és ezeknél a munkaterületeknél hasznos, de segít kinyitni a látószögedet és szerintem Te is belátod, hogy érdemes tenni egy próbát!

Tovább
Felhő alapú szolgáltatás
Cloud
Szilárd

10 érv a felhőtárhely használata mellett

Gondolkodsz valamilyen felhőmegoldás bevezetésén a vállalkozásodnál? Esetleg az ötlet meg van már, viszont kételyeid vannak a szolgáltatással kapcsolatban? Az alábbiakban felsorolunk 10 érvet a felhőtárhely használata mellett.

Tovább
Facebook marketing
Online marketing
Szilárd

10 ütős ötlet az igazán hasító Facebook marketinghez

A Facebook marketing nem egy kőszikla, ami stabil, biztos és úgy igazából nem is sérülékeny – inkább egy olyan masszív épületre gondoljatok, ami sok-sok építőkockából áll és gyakorlat kell hozzá, hogy minden megfelelően a helyére illeszkedjen. Szeretnénk egy-két olyan ötletet adni neked, ami segíthet a célod elérésében.

Tovább
Üzleti levelezés
Cloud
Szilárd

Privát email fiók vagy üzleti levelezés

Az emberek manapság nagyon sok emailt kapnak, pont emiatt megszűrik, melyik emaileket nyitják meg és melyikeket nem. Alapvető fontosságú, hogy jó első benyomást kelts leendő partnereidnél, ezért fontos lehet valami üzleti levelezőrendszer használata.

Az alábbiakban felsorolunk 10 okot, amiért azonnal váltanod kellene üzleti fiókra.

Tovább
Felhőszolgáltatás
Cloud
Szilárd

Acronis biztonsági mentés – miért?

Számos felhő alapú szolgáltatás létezik, melyek mindegyike segítséget nyújthat neked egyik-másik területen. Szeretnénk néhány érvet felsorakoztatni amellett, hogy miért térj át a sokszor még túlmisztifikált “cloud”-ra.

Tovább
Továbbiak

Böngéssz további cikkeink között

SEO - keresőoptimalizálás

Technikai SEO alapok

Mai cikkünkben a technikai SEO-ról fogunk írni. A technikai SEO célja, hogy honlapunkat olvashatóvá, értelmezhetővé tegyük a keresőmotorok számára (elsősorban a Google keresőmotorjával foglalkozunk).

Tovább »
HoriWebSolutions notebook

Keresőoptimalizálás (SEO) alapok

Jelen cikk célja, hogy egy áttekintést adjon a keresőoptimalizálás tudományával kapcsolatban. A cikket végigolvasva nem lesz profi SEO szakember, azonban ad némi iránymutatást, merre is indulj tovább.

Tovább »
HoriWebSolutions blog

Érd el az ügyfeleket profi tartalmakkal!

Manapság egy valamit is magára adó vállalkozás jelen van az online térben. Nyilván szüksége is van rá, hiszen a virtuális jelenlét nélkül szinte esélytelen profitábilisan működni. Miért is mondom ezt? A legfontosabb, hogy a vállalkozásnak ott kell megmutatni magát és termékeit, ahol a vevői vannak (Facebook, Instagram, Google keresője, LinkedIn stb.).

Tovább »