HWS Marketing BLOG

Online marketing
Weboldal készítés
Keresőoptimalizálás (SEO)

Google SEO
Microsoft 365 vagy G Suite
Cloud
Szilárd

Microsoft 365 vagy Google Workspace (G Suite)?

Microsoft 365 (korábban Office 365) vagy Google Workspace (korábban G Suite)? Melyik jobb? Ez egy olyan kérdés, amit nagyon sok vállalkozás vezetője feltesz magának és nem egyszerű megtalálni rá a választ.
Megpróbálunk segíteni.

Tovább
Home office
produktivitás
Szilárd

7 módszer a sikeres otthoni munkavégzéshez

Lehet, hogy te még nem dolgoztál home office-ban, viszont a jövőben bármi elképzelhető. Mivel nem látjuk a koronavírus-válság végét, összegyűjtöttük azokat a fontos dolgokat, módszereket, amiket új, de akár gyakorlott “home office”-osként is érdemes újra elővenni.

Tovább
Microsoft Teams
Cloud
Szilárd

Miért kezdd használni a Microsoft Teamset még ma?

A 2017-es indulása óta a Microsoft Teams lett a leggyorsabban növekvő alkalmazása a Microsoftnak. Világszerte több, mint félmillió cég használta a COVID-19 járványhelyzet kirobbanása előtt, azóta ez a szám tovább növekedett. A Fortune 100-as cégek közül 91 már 2019 elején is használta. Ebben a cikkben felsorolunk 5 okot, hogy miért kezdd használni a Microsoft Teamset még ma.

Tovább
Felhőszolgáltatás
Cloud
Szilárd

8 érv a felhőszolgáltatás mellett

A hazai vállalkozások nagy része továbbra sem használja ki az online eszközök előnyeit. És hogy mik ezek az előnyök? Ebben a cikkünkben összeszedtünk 8 érvet, ami segít megismerni ezeket.

Tovább
Továbbiak

Böngéssz további cikkeink között

SEO - keresőoptimalizálás

Technikai SEO alapok

Mai cikkünkben a technikai SEO-ról fogunk írni. A technikai SEO célja, hogy honlapunkat olvashatóvá, értelmezhetővé tegyük a keresőmotorok számára (elsősorban a Google keresőmotorjával foglalkozunk).

Tovább »
HoriWebSolutions notebook

Keresőoptimalizálás (SEO) alapok

Jelen cikk célja, hogy egy áttekintést adjon a keresőoptimalizálás tudományával kapcsolatban. A cikket végigolvasva nem lesz profi SEO szakember, azonban ad némi iránymutatást, merre is indulj tovább.

Tovább »
HoriWebSolutions blog

Érd el az ügyfeleket profi tartalmakkal!

Manapság egy valamit is magára adó vállalkozás jelen van az online térben. Nyilván szüksége is van rá, hiszen a virtuális jelenlét nélkül szinte esélytelen profitábilisan működni. Miért is mondom ezt? A legfontosabb, hogy a vállalkozásnak ott kell megmutatni magát és termékeit, ahol a vevői vannak (Facebook, Instagram, Google keresője, LinkedIn stb.).

Tovább »