Nem működik az online marketing stratégiád?

Szerezz több vásárlót és növeld vállalkozásod bevételét hatékony online marketinggel! Válaszd a naprakész marketing stratégiát, ami már az online térben van!

Hatékony online marketing = több vásárló.

Jelentkezz akciónkra és kérj ingyenes konzultációt, mi segítünk megtalálni, hogy Neked mi a legmegfelelőbb.

HoriWebSolutions naptár

Milyen eszközökkel segítünk neked?

Google eszközök

Google Cégem

Google Analytics

PPC hirdetések

Keresőoptimalizálás

LinkedIn

Vállalati profil

Bejegyzések kezelése

Tartalomstratégia

 

HoriWebSolutions notebook
Facebook marketing

Facebook marketing

Facebook üzleti oldal

Facebook remarketing

Facebook hirdetések

Instagram

Képhirdetések

Tartalomstratégia

 

Mit kapsz a regisztrációval?

Elemezzük céged helyzetét, megnézzük, jelenleg hogy teljesít vállalkozásod az online térben. Felmérjük, milyen eszközöket használsz jelenleg és azok milyen eredményeket hoznak. A versenytárs elemzésünk segíteni fog vállalkozásod pozícionálásában és segít, hogy Te is lásd, hol jársz a konkurenciával szemben.

Egy héten belül egy kész online marketing stratégiát adunk a kezedbe, mellyel elérheted kitűzött céljaidat. Ha minket választasz, mi mindent megvalósítunk helyetted, Facebook oldalad és hirdetéseidet kezeljük, menedzseljük online felületeidet. Neked csak az eredményeket kell élvezned. 

A hatékony online marketing nem egy sprint, inkább egy maraton. A jó eredmények akár rövid idő elteltével is jöhetnek, azonban igazán hosszútávon lesz értékes számodra egy jól kialakított és megvalósított online marketing stratégia. Ha tervünk alapján valósítod meg vállalkozásod online jelenlétét, sikeres lesz befektetésed.

Természetesen a munka nem áll meg az online marketing kampányod megvalósításával. Folyamatosan monitorozzuk eredményeidet és ha szükséges, változtatunk a stratégián. Havi riportjaink segítenek, hogy nyomon kövesd az eredményeket és megbeszélhessük, hogyan tovább. 

Jelentkezz most
Ingyenes konzultációra

Kapcsold magasabb fokozatba céged értékesítését, használd ki az online marketing lehetőségeit! Szerezz új vevőket és növeld céged bevételeit!

HoriWebSolutions

Miért a HoriWebSolutions?

Hiszünk abban, hogy egy egyszeri változtatással nem lehet tartósan eredményeket elérni. Mi úgy látjuk, hogy az online marketing terén csak a hosszútávú együttműködés vezethet sikerre. Mi végig azon leszünk és teszünk érte, hogy teljesüljenek céljaid.

Az értékesítés, marketing, online eszközök és hatékony kommunikáció terén évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk, amire bátran építhetsz a közös munka során.

Lendületes és gyakorlatias csapat vagyunk, ahol a “kreatív” kollégával nagyon jól együtt tud dolgozni a “kocka” – szóval az eredmény biztosított!

Akik Minket választottak