Barion Pixel

Google Workspace

Meglévő Google Workspace előfizetésed van? Miért válassz minket?

A Google közvetlenül is elérhetővé teszi Google Workspace szolgáltatását
Mit nyersz azzal, ha a Horizont választod?

Partnerkedvezményünk miatt kedvezőbb árakat tudunk kínálni, mintha közvetlenül a Google adná a szolgáltatást, így pénzt spórolunk neked.

100%-ban magyar tulajdonú cégként természetesen forintban számlázunk (igény esetén euróban is tudunk) , így nincs szükség az átváltásokra.

Professzionális, magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk biztosítja, hogy ne maradjon probléma megoldás nélkül. Kattints a lenti gombra és keresni fogunk!

Add meg elérhetőségedet a lenti gombra kattintva és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot. Ha már meglévő szolgáltatásod van, akkor is érdemes átnézni, tudunk-e kedvezőbb konstrukciót kínálni számodra. 

Új Google Workspace előfizetést indítanál?

A Horizonnál tudjuk, milyen problémákba ütközik egy új Google Workspace ügyfél. Mi segítünk a bevezetésben.

30 napos ingyenes próbaidőszak

Új előfizetőinknek természtesen biztosítunk egy tesztidőszakot, és ehhez még csak a kártyaadatok megadására sincs szükség. A 30 napos próbaidőszak elegendő időt ad arra, hogy kipróbáljuk, megfelelő választás-e a Google Workspace szolgáltatás. Természetesen mindenféle indoklás nélkül, költségmentesen lehetőség van az elállásra.

Onboarding

Korábbi tapasztalataink alapján sok cég van, akinél nincs meg a megfelelő képzettség egy új rendszere bevezetésének levezénylésére. Ezzel semmi baj nincs, mi sem vagyunk szakértői az elméleti fizikának vagy az autószerelésnek. A Google Workspace bevezetésének keretében két lehetőséggel segítjük új ügyfeleinket: 1 órás oktatás során átadjuk a legfontosabb tudnivalókat a Google Workspace alapjairól (maximum 10 kollégának) vagy másik lehetőségként, 1 órás konzultáció során a változásmenedzsment területén segítünk, hiszen nem egyszerű a felhőbe való átállást menedzselni több kolléga esetén. Nem mindegy, hogyan kommunikáljuk a belső csatornákon a változást, adunk-e megfelelő mennyiségű és minőségű oktatóanyagot a kollégáknak, stb.

Adatmigrálás

Gondoskodunk a korábbi emailek, fájlok átmásolásáról a Google Workspace fiókba, amennyiben előfizetésed mellé valamelyik Support csomagunkat is igénybe veszed. Az adatok átvitelével garantálni tudjuk, hogy minden fájlod ott lesz, ahol lennie kell és onnan megszakítás nélkül folytatódhat a munka az új, modern, felhasználóbarát Google Workspace környezetben.

Ha érdekel, milyen előnyökkel jár, ha igénybe veszed valamelyik Support csomagunkat, kattints a lenti gombra.

Mit tartalmaz a Google Workspace?

A Google Workspace alapszolgáltatási a legtöbb kis- és középvállalkozás tökéletes megoldást nyújtanak, hogy a mindennapi munka gyorsabban, hatékonyabban és könnyebben menjen. Mi is dolgoztunk korábban olyan környezetben, ahol a hatalmas méretű, bonyolult és lassú Office alkalmazásokkal kellett dolgoznunk, ezen kívül pedig számos egyéb gyártótól származó alkalmazást kellett még használni a mindennapi kommunikációhoz, a fájlok tárolásához és megosztásához, a videókonferenciák lebonyolításához. 

A Google Workspace ezzel szemben az egyszerűségre törekszik, ezért a lenti programcsomaggal összesen egy webböngészőre lesz szükséged és szinte mindent meg tudsz oldani az elégedett kollégákkal közösen. Ha mégis további alkalmazásokra lenne szükséged, a Google Workspace Piactéren bővítheted alkalmazásaidat.

Gmail

Gmail

Google Meet

Meet

Google Chat

Chat

Google Drive

Drive

Google Dokumentumok

Dokumentumok

Google Táblázatok

Táblázatok

Google Táblázatok

Diák

Google Keep

Keep

Mi a Google Workspace?

Milyen előnyökre tesz szert az a cég, amelyik a Google Workspace irodai felhőszolgáltatást választja?

Üzleti levelezés saját domainnel

Ha már van weblapja a vállalkozásnak, ugyanazt a domaint tudjátok használni levelezésetekhez. Természetesen a Google fejlett algoritmusainak köszönhetően reklám- és spammentesen, mindezt a jól megszokott Gmail kezelőfelületével. 

Gmail
Gmail kezelőfelület
Google Drive kezelőfelület

Egyszerű fájlkezelés

Minden felhasználó részére saját Google Drive tárhely. Ennél nem lehetne egyszerűbb a fájl- és dokumentumkezelés. Akár központi Megosztott meghajtó használatára is van lehetőség, így még egyszerűbbé válik a fájlmegosztás és a közös munka.

Google Drive
Google Drive kezelőfelület

Központi kezelés és biztonság

Ha már van weblapja a vállalkozásnak, ugyanazt a domaint tudjátok használni levelezésetekhez. Természetesen a Google fejlett algoritmusainak köszönhetően reklám- és spammentesen, mindezt a jól megszokott Gmail kezelőfelületével. 

Független tanúsítványok, amiknek a Google megfelel: ISO/IEC 27001 (Information Security Management), ISO/IEC 27017 (Cloud Security), ISO/IEC 27018 (Cloud Privacy), ISO/IEC 27701 (Privacy), SOC 2 and SOC 3 reports

Google Workspace Admin
Google Workspace Admin panel
Google Meet webkonferencia - https://storage.googleapis.com/gweb-cloudblog-publish/images/gws_hybrid_hero.max-2000x2000_wLkdScb.jpg

Dolgozz bárhonnan a Meet segítségével

Indíts videókonferenciát bármelyik alkalmazásban egy kattintással. Így távmunkában is olyan, mintha egymás mellett dolgoznátok. Prezentáld a megbeszélésen a dokumentumot, amin dolgoztál és szerkesszétek közösen valós időben.

Google Meet
Google Meet webkonferencia - https://storage.googleapis.com/gweb-cloudblog-publish/images/gws_hybrid_hero.max-2000x2000_wLkdScb.jpg

Hogyan segít a Horizon?

Mi a Horizonnál mindannyian tudjuk, milyen nehézségekkel szembesülhetsz a bevezetés utáni néhány héten, ezért hatékonyan és gyorsan átsegítünk ezen az időszakon

Adat- és levélmigrálás

30 napos próbaidőszak

Szakértői kiszolgálás magyar nyelven

Gyors reagálási idő

Oktatás magyar nyelven

Költséghatékony, tervezhető havidíj

Csak egy névre és email címre van szükségünk, ahol elérhetünk, és már jövünk is a megoldással!
Google Workspace meeting

Google Workspace kalkulátor

Készítettünk egy kalkulátort, amivel egyszerűen kiszámolhatod, mekkora költséget takarítasz meg havonta, ha minket választasz

Business Starter

Kérj most
Ingyenes konzultációt!

Az űrlap kitöltése után rövid időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket.

Gyakran ismételt kérdések

A Google Workspace (korábbi nevén G Suite) egy felhőalapú alkalmazáscsomag, amely magában foglalja a Gmailt, a Google Drive-ot, a Google Dokumentumokat, a Táblázatokat, a Diákat, a Naptárat, a Meet-et és egyéb eszközöket. Ezeket az eszközöket úgy tervezték, hogy segítsék a vállalkozásokat és a csapatokat a hatékonyabb munkavégzésben és az együttműködésben.

Google Workspace-fiókot kétféleképp hozhatsz létre. A Google Workspace hivatalos weboldalán, valamint lehetőség van egy viszonteladón keresztül létrehozni. A Horizon Web Services is egy Partner fokozattal rendelkező Google viszonteladó. Keress minket bármelyik elérhetőségünkön és segítünk a létrehozásban, beállításban, oktatásban, és további támogatást is nyújtunk. Ezeket a szolgáltatásokat közvetlenül a Google-től nem kapod meg.

A tárhely mennyisége a Google Workspace csomagodtól függ.

Az egyéni domain beállítása a Gmailhez a Google Workspace-ben az adminisztrátori konzolon keresztül történik. Az adminisztrátor beállíthat egy egyéni domain nevet, és konfigurálhatja az MX rekordokat a domain regisztrátornál, hogy a levelezés az új domain néven keresztül történjen.

A Google Workspace számos biztonsági funkciót kínál, többek között:

Az átállás a Google Workspace-re más email szolgáltatóról részletes tervezést igényel. Szerencsére nekünk ebben kimagasló tapasztalatunk van, így a megfelelő adatátviteli eszközökkel hatékonyan tudunk ügyfeleinknek segíteni. A Horizon Web Services ezekkel az eszközökkel átmásolja az emaileket, naptárakat és névjegyeket a meglévő szolgáltatásból a Google Workspace-be.

A Google Workspace különböző csomagokkal rendelkezik, amelyek a szolgáltatások és a tárhely mennyiségétől függően változnak. A pontos árakért felkeresheted a Google Workspace hivatalos oldalát, de ha a listaárnál kedvezőbb ajánlatot szeretnél, keress minket!