Honlapkészítés korrekt áron

Új vállalkozást indítottál és keresel valakit, akire rábízhatod a weboldal készítését?

Van már saját üzleti honlapod, de eljárt felette az idő és frissíteni szeretnéd?

Ránézésre minden rendben a weboldaladdal, de mégsem jönnek a vásárlók?

 

Jó helyen jársz, elkészült új honlapod akár már 100.000 Ft befektetésével is új vásárlókat hozhat neked!

Honlapkészítés korrekt áron

Mit tartalmaz az ajánlat?

Technikai tudás

Egy jól elkészített honlap helyetted értékesítés, eladja termékedet. Több honlap készítése után már tudom, mire van szükséged ahhoz, hogy új weblapod sikeres legyen.

Gyorsaság

Megrendelt weboldalad gyorsan elkészül, nem kell rá hónapokat várnod. Egyéni igényeidtől függően akár 1 hónapon belül átveheted az új honlapot, hogy helyetted dolgozzon.

Honlapkészítés korrekt áron

Miben lesz más, mint a korábbi honlapom?

Az első és leglényegesebb pont, hogy az ügyfél a legfontosabb. Mindkét fél számára az hozza a sikert, ha az ügyfél elégedett, ha ő eléri céljait az új weblap segítségével. Mivel egy céges weboldal az egyik legfontosabb értékesítő eszközöd, ezért nagy hangsúlyt kell fektetni a marketing optimalizációra. Nem kell foglalkoznod az értékesítő szövegekkel, hogy melyik elemnek hova kell kerülnie a honlapon, ez nem a te dolgod lesz a folyamatban.

Minden szükséges eszközt megkapsz, automatikusan beépítve weblapodba. A honlapkészítés ára tartalmazza a szükséges kiegészítőket (pl. spamszűrő, biztonsági modul, gyorsítótárazó bővítmény, kép optimalizáló, rendszeres biztonsági mentés, stb.), ezek nem lesznek külön kiszámlázva neked. Sajnos hallottunk már olyanról, hogy ezek szükségességéről sokan nem is informálják az ügyfeleket, aztán amikor mégis szükség lesz rá, akkor külön kiszámlázzák ezeknek az árát. 

Az egyszeri fejlesztési díjon felül egy éves karbantartási díjunk van, ez tartalmazza az új honlapod folyamatos működtetését, a beépített kiegészítők licencköltségeit és a biztonsági mentések árát. 

A HWS Marketing ajánlatában nincsenek buktatók, pontosan azt kapod, ami az ajánlatban szerepel!

Jelentkezz most
Ingyenes konzultációra

Az űrlap kitöltése után rövid időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket a honlapfejlesztéssel kapcsolatban.

Horváth Szilárd

Miért Válassz engem?

Hiszek abban, hogy egy egyszeri változtatással nem lehet tartósan eredményeket elérni. Én úgy látom, hogy az online marketing terén csak a hosszútávú együttműködés vezethet sikerre. Végig azon leszek és teszek érte, hogy teljesüljenek céljaid.

Az online eszközök, a marketing terén több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezem, amire bátran építhetsz a közös munka során.

Referenciák