Minőségi keresőoptimalizálásra (SEO) van szükséged?

Van már saját üzleti honlapod, viszont nem vagy megtalálható a Google keresőben az első 1-2 oldalon? Ha ez a helyzet, sajnos nem sok organikus látogató, potenciális vásárló várható a weblapodra.

Mi tudjuk, mire van szükséged: meg kell találni a tartalmadhoz illő kulcsszavakat és ezekre kell optimalizálni az oldalad. Neked nem kell ismerned a keresőoptimalizálás lépéseit. Elég ha ránk bízod weblapod, mi elvégezzük helyetted a munkát. Irány a Google találati lista első oldala!

Google kereső

Mit kapsz tőlünk?

Technikai tudás

Ismerjük a keresőoptimalizálás minden elemet, így biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amire szükséged van.

Riport

Havi riportunk segít ellenőrizni, hogy jó irányba halad a projekt és megfelelően teljesítenek az eszközölt változtatások.

SEO - keresőoptimalizálás
HoriWebSolutions borítókép

Eredmények

Korábbi tapasztalatainkra építve, valamint tudásunkat folyamatosan frissen tartva és bővítve tudjuk elérni a kívánt eredményeket partnereinkkel együttműködve.

Elégedettség

Munkánk egyik legfontosabb eleme, hogy hosszútávra tervezünk ügyfeleinkkel. Ennek alapja, hogy minőségi munkát adunk ki a kezünkből, így partnereink elégedettek lesznek.

Mire számíthatsz a jelentkezés után?

Elemezzük céged helyzetét, megnézzük, jelenleg hogy teljesít vállalkozásod honlap. Felmérjük honlapod SEO eredményeit. Amennyiben nincs weboldalad, akkor pedig felmérjük, pontosan mire van szükséged, milyen elképzeléseid vannak weboldaladdal kapcsolatban, mikre van ehhez szükséged és hol tudunk neked segíteni.

Egy héten belül egy kész ajánlatot adunk a kezedbe, mellyel elérheted kitűzött céljaidat. Ha minket választasz, mi mindent megvalósítunk helyetted, elkezdjük honlapod javítását, elkészítjük a megálmodott weboldalad. Neked csak közös munkánk eredményét kell élvezned és kiszolgálni az új vevőket.

Természetesen a munka nem áll meg az egyszeri keresőoptimalizálással. Folyamatosan monitorozzuk eredményeidet és ha szükséges, változtatunk a stratégián, a kulcsszavakon. Havi riportjaink segítenek, hogy nyomon kövesd az eredményeket és megbeszélhessük, hogyan tovább. Irány a keresési találatok első oldala!

Jelentkezz most
Ingyenes konzultációra

Kapcsold magasabb fokozatba céged értékesítését, bízd ránk honlapod optimalizálását. Kerülj a Google találati lista élére, szerezz új vevőket és növeld céged bevételeit!

HoriWebSolutions

Miért a HoriWebSolutions?

Hiszünk abban, hogy egy egyszeri változtatással nem lehet tartósan eredményeket elérni. Mi úgy látjuk, hogy az online marketing terén csak a hosszútávú együttműködés vezethet sikerre. Mi végig azon leszünk és teszünk érte, hogy teljesüljenek céljaid.

Az értékesítés, marketing, online eszközök és hatékony kommunikáció terén évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk, amire bátran építhetsz a közös munka során.

Lendületes és gyakorlatias csapat vagyunk, ahol a “kreatív” kollégával nagyon jól együtt tud dolgozni a “kocka” – szóval az eredmény biztosított!

Akik Minket választottak