Barion Pixel

A

BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS

Lehetséges!

Ha most regisztrálsz, 68% kedvezményt kapsz a két éves NordVPN csomagból + 3 hónapot ingyen!

A számtalan élvonalbeli technológiának köszönhetően a NordVPN megvédi eszközeidet a kártevőktől, valamint védetté teszi böngésződet a kíváncsi szemek elöl. És hogy mennyire biztonságos? A világ legerősebb számítógépeinek is évmilliárdokba telne feltörni adataidat – ennyire biztonságos. 

VPN szolgáltatás

Mi az a VPN?

A VPN virtuális privát hálózatot, angolul “Virtual Private Network”-t jelent. Ez egy olyan szolgáltatás, amely biztonságos és privát hozzáférést biztosít az internethez. A VPN azáltal, hogy titkosítja a kapcsolatodat, elrejti az IP-címedet és az online tevékenységedet a kíváncsi szemek elől, és megvédi az adataidat a kibertámadóktól.

Miért a NORDVPN?

VÉDD MAGAD ONLINE – Mindenféle ügyes, csúcstechnológiás eszköznek köszönhetően a NordVPN megőrzi az eszközeidet a kártékony szoftverektől, és biztonságban tartja a böngészésedet a ismeretlenek szemeitől. Mennyire biztonságos? A világ legerősebb számítógépének több milliárd évbe telne az adatok feltörése – ennyire biztonságos.

NETEZZ MEGSZAKÍTÁSOK NÉLKÜL – Tudjuk, hogy emaileket kell küldened, játékokat kell megnyerned és videókat kell nézned, ezért a NordVPN biztosítja a lehető legjobb VPN kapcsolatsebességeket. Korlátlan adathoz jutsz hozzá, több ezer VPN szerverrel világszerte, és modern VPN protokollok dolgoznak villámgyorsan azért, hogy számítógépeden zavartalanul élvezhesd az internetet.

KEZELD TE PRIVÁT ADATAIDAT – A NordVPN segítségével olyan módon böngészhetsz, mintha senki sem figyelne — mert senki sem figyel. Nem követjük, mit csinálsz online (és folyamatos ellenőrzéseken esünk át, hogy ezt bebizonyítsuk). És ha extra adatvédelmi funkciókat szeretnél, akkor azonnal megduplázhatod a védelmet a Dupla VPN szerverekhez csatlakozva — ez kétszeresen titkosítja az adataidat és kétszeresen változtatja meg az IP-címedet.

Mit tud még a NordVPN?

Minden eszközödön elérhető

Csatlakoztass akár 6 eszközt és élvezd a privát, villámgyors, biztonságos böngészést – akár nyilvános hálózaton is.

Windows

MacOS

Linux

Android

iOS

Chrome

Firefox

Edge

Android TV

Egyéb

Egyéb funkciók

Malware védelem

Biztonságos digitális lét – a Threat Protection segít ebben. Letöltés előtt blokkolja a malware kártevőket.

Távoli elérés

Minden eszközöd csak egy kattintásra van tőled. Bárhova is mész, kapcsold össze őket a Meshnet segítségével.

Dark web monitor

Védelem online fiókjaidhoz – kérj azonnali értesítést ha bármely fiókod jelszava kikerült az internetre.