Rólunk | Cloud, Online marketing, SEO | HoriWS

Rólunk

Rólunk

Mi a HoriWebSolutions?


A HoriWebSolutions 2020 év elején alakult Kőszegen. Többéves nagyvállalati tapasztalattal rendelkező, képzett kollégáink széleskörű informatikai, illetve online marketing szolgáltatásokat nyújtanak. Célunk, hogy elsősorban a helyi, vas megyei, Szombathely körzetében működő vállalkozások egy innovatív, időtálló arculattal rendelkezzenek, mely megfelel a 21. század igényeinek. Azonban tevékenységünk helyfüggetlen jellege miatt távolabbi vállalkozásoknak is szívesen segítünk. Véleményünk szerint egy modern, időtálló arculat elengedhetetlen kelléke egy letisztult, mobilra optimalizált (reszponzív) weboldal, amely megfelel a jelen követelményeinek (SEO – keresőoptimalizálás), valamint a jól bevált irodai eszközök (Windows alapú operációs rendszer / MacOS + Microsoft Office programcsomag) továbbfejlesztett, felhő alapú megoldásainak használata. Mindezek mellett elengedhetetlen, hogy cégedet megtalálják leendő és jelenlegi ügyfeleid a közösségi médiában is. Tudasd az emberekkel, hogy jelen vagy, készíts tartalmat és oszd meg, hogy gyorsabban terjedjen jóhíred! Facebook / Instagram hirdetés / Tartalommarketing / Keresőoptimalizálás (SEO). Mi segítünk eligazodni a közösségi média marketing világában. Hogyan profitál ebből a Te vállalkozásod? Informatikai költségeidet nagymértékben tudod csökkenteni, nem kell foglalkoznod az eddigi költséges és időigényes karbantartásokkal, céged szélesebb tömegek számára elérhető lesz, valamint munkatársaid is hatékonyabbak lesznek.

Kik vagyunk?


Horváth Szilárd profilkép

Horváth Szilárd

Cloud

SEO

Több évnyi nagyvállalati tapsztalat után döntöttem úgy, hogy saját vállalkozást indítok. Célom, hogy a jól bevált gyakorlatok és eszközök mellett saját fejlesztésű megoldásokkal is segíthessem a környezetemben működő vállalkozásokat. Fontosnak tartom, hogy akár személyről, akár egy cégről beszéljünk, mindig törekedjünk az újításra, a tanulásra.

“A felhő alapú informatika arról szól, hogyan dolgozol, nem arról, honnan.”

Horváth Péter profilkép

Horváth Péter

Online marketing

Több évtizedes nagyvállalati tapasztalattal rendelkezem az értékesítés, asszertív kommunikáció – az ügyfelek hatékony megszólítása – területén. Folyamatosan részt vettem és veszek részt ma is a vállalat digitalizációs törekvéseiben és tevékenyen hozzájárulok a hatékonyság folyamatos növeléséhez. Trénerként, kommunikációs szakértőként és belső coachként igyekszem, hogy a kollégáim és partnereim a megakadásaikat egy-egy lehetőségként értékeljék, amit megoldva mindig előre visz az út. Folyamatosan fejlesztem tudásomat, hogy minden új kihívásra legyen válaszom. Véleményem szerint egy vállalat a 21. században a felhő alapú szolgáltatások segítségével és online vállalati stratégiával, marketinggel tud folyamatos növekedést elérni. Azt gondolom, hogy mi azzal tudunk leginkább segíteni a leendő, ill. meglévő partnereinknek, hogy a lehető leggyorsabban reagálunk a partnerek igényeire és azonnal hozzáfogunk a megoldások megkereséséhez és a megvalósításhoz.

“Az életünk folyamatos változás. Két út van előttünk: vagy sodródunk az árral és szenvedünk, vagy mi irányítjuk a változást és profitálunk belőle. Én a másodikat választom!”

Partnereink

Kattints partnereink logójára és tekintsd meg munkánkat:

StudyOnline.hu