Szolgáltatásaink | Cloud, Online marketing, SEO | HoriWS

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Cloud szolgáltatások


Mit értünk cloud alatt?

Cloud (felhő alapú) szolgáltatást veszel igénybe, amikor különböző informatikai szolgáltatásokat (pl. szerverek, hálózati tárhelyek, szoftverek) használsz az interneten (a “felhőn”) keresztül egy szolgáltató vállalattól, mint pl. a Microsoft Azure. Így saját erőforrásaid felhasználása nélkül dokumentumaidat vagy adott esetben teljes infrastruktúrádat online tárolod, üzemelteted.

A cloud megoldások segítségével költségeid alacsonyabbak és kiszámíthatóbbak lesznek, cserébe rendszereid sokkal biztonságosabbak, rugalmasabbak és skálázhatóbbak, mint a helyszínen üzemeltetett kiszolgálók. A felhő használatával a helyszíni adatvesztések, lopások, illetve károk okozta időveszteség szinte teljesen megszűnik. A rendszer további előnye, hogy mindig csak a ténylegesen használt szolgáltatásokért kell fizetned, így elkerülhető a kihasználatlan eszközök üzemeltetése, mely minden esetben a legnagyobb veszteséget termelő befektetés. Hatalmas összeget spórolhatsz az IT alkmalmazottak foglalkoztatásán is: mivel a tényleges eszközök nem nálad üzemelnek, hanem a felhőszolgáltató egyik adatközpontjában, így a hardverkarbantartás miatt nem kell rendszergazdákat fizetned.

Mit nyerhetsz a felhőszolgáltatás vásárlásával?

Alacsonyabb költségek

A továbbiakban nincs szükség helyi adatközpontok, szerverparkok üzemeltetésére. Ezeknek kiépítésére, valamint az elöregedett szerverek cseréjére szánt költségeidet fordíthatod a céged egyéb kiadásaira. A fenti eszközpark fenntartása sokszor magába foglalja a karbantartó személyzet költségeit, így a jövőben ezt is redukálni tudod vagy ezen kollégák más, nagyobb értéket teremtő munkát végezhetnek.

Biztonság

A biztonság elsődleges kérdés kell, hogy legyen minden vállalkozás esetében. Az Azure-ban, illetve Microsoft 365-ben tárolt dokumentumaid mindig biztonságban vannak. Fizikailag és szoftveresen is őrzött európai adatközpontokban tárolják adataid, többszörös másolattal. Ezt a szintű védelmet helyszíni infrastruktúra telepítésével szinte lehetetlen vagy elképesztő költséges lenne megvalósítani.

Hatékonyabb munka

A hatékony együttműködésre optimalizált szoftverek használatával kollégáid a legmodernebb eszközöket kihasználva akár távolról is teljes értékű munkát tudnak végezni. A távolról elérhető dokumentumok, a korlátlan videó- és audióhívások, a képernyőmegosztás, azonnali üzenetküldő rendszerek csak néhány az elérhető szolgáltatásokból.

Skálázhatóság

A felhőalapú informatika egyik legnagyobb előnye a méretezhetőség, amely rugalmasságot biztosít. Amikor egy időszakos akció keretében webáruházad nagyobb forgalmat generál, néhány beállítás elvégzésével újabb erőforrások tudsz hozzáadni rendszeredhez. A komolyabb igénybevétel után egyszerűen visszaállítható az eredeti állapot, így nem kell a megemelt díjakat fizetni a továbbiakban, köszönhetően a használatidíj-alapú fizetési konstrukciónak.

Hogyan tovább?

 • vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk, mely megfelel az elvárásaidnak és igényeidnek
 • ismerd meg a felhőben rejlő lehetőségeket a Microsoft 365 segítségével
 • kezdd céged digitalizálását egy alaprendszerrel
 • a költségek csökkenése és kiszámíthatósága már rövid idő elteltével látszódni fog, további eszközökkel teljesítményedet tovább növelheted

Basic

20 €
havonta*
 • Ingyenes onboarding konzultáció
 • Microsoft 365 Business Basic
 • Acronis Backup Cloud
 • Email támogatás

Megrendelem

* áraink minden esetben havonta értendők, felhasználónként / kliensenként és az ÁFA-t nem tartalmazzák; az ingyenes onboarding konzultáció egyszeri alkalmat jelent; a csomagban foglalt támogatás részleteiről a Szolgáltatási Szint Megállapodásban (SLA) tájékozódhatsz

Standard

35 €
havonta*
 • Ingyenes onboarding konzultáció
 • Microsoft 365 Business Standard
 • Acronis Backup Cloud
 • Kiemelt email támogatás

Megrendelem

* áraink minden esetben havonta értendők, felhasználónként / kliensenként és az ÁFA-t nem tartalmazzák; az ingyenes onboarding konzultáció egyszeri alkalmat jelent; a csomagban foglalt támogatás részleteiről a Szolgáltatási Szint Megállapodásban (SLA) tájékozódhatsz

Premium

50 €
havonta*
 • Ingyenes onboarding konzultáció
 • Microsoft 365 Business Premium
 • Acronis Backup Cloud
 • Telefonos támogatás

Megrendelem

* áraink minden esetben havonta értendők, felhasználónként / kliensenként és az ÁFA-t nem tartalmazzák; az ingyenes onboarding konzultáció egyszeri alkalmat jelent; a csomagban foglalt támogatás részleteiről a Szolgáltatási Szint Megállapodásban (SLA) tájékozódhatsz

Individual

Egyedi ajánlat
 • Ingyenes onboarding konzultáció
 • Teljesen személyre szabott szolgáltatások
 • Email támogatás / Telefonos támogatás igény szerint
 • Csomagban foglalt rendszeres konzultáció

Megrendelem

Online marketing tevékenység


Online marketing stratégia tervezése

Sok online marketing ügynökség kínál egy-egy szolgáltatást a szakterületen belül, azonban a legtöbb esetben ez sajnos nem elég. Vállalkozásod online tevékenysége egy megfelelő rendszer keretein belül fog jól működni. Mi megadjuk neked az ehhez szükséges alapokat: megtervezzük céged online marketing stratégiáját és igény esetén meg is valósítjuk azt. Lenti szolgáltatásaink egy komplex rendszert adnak, mely segítségével több látogatód, ezáltal pedig magasabb bevételed lesz.

Facebook / Instagram oldal kezelése

A facebook nemrég végzett egy kutatást , melyben az az eredmény született, hogy az emberek döntő többsége 1-2 órát tölt naponta a facebookon. Napjában 15 alkalommal is megnézi akár. Segítünk abban, hogy kihasználd a Facebook adta lehetőségeket. Levesszük a válladról az oldalad létrehozásának a terhét, de ami hosszú távon ennél is fontosabb: a folyamatosan frissen tartást is vállaljuk. Hogy az emberek felfigyeljenek rád és kövessenek, nagyon fontos a folyamatos megjelenés, posztok, hirdetések, tartalmak megosztása. Ezek mind segítenek abban, hogy az emberek (potenciális vásárlóid) rád találjanak. Velünk hatékonyabb lesz online marketing tevékenységed!

Google Cégem profil létrehozása

Bizonyára Te is néztél már meg egy-egy nyitvatartást a neten. Vállaljuk a céged Google profiljának a létrehozását, mely segítségével az ügyfelek kereséskor láthatják a címedet, elérhetőségedet, nyitvatartásodat. Segítünk abban, hogy ha cégedre keresnek leendő ügyfeleid a neten, akár a telefon navigációjával is oda tudjanak hozzád találni. Lehetővé tesszük, hogy böngészés közben a telefonszám bepötyögése nélkül is fel tudjanak hívni. Mindig naprakész, általad megadott információt teszünk közzé vállalkozásod nyitvatartási adatairól. Te is biztosan tudod, hogy egy elégedetlen ügyfelet – aki nézte a profilt, oda ment és nem voltál nyitva – nagyon nehéz, szinte lehetetlen visszaszerezni.

Hírlevél rendszer biztosítása

Meglévő vásárlóid elégedettségének kihasználása nagyon fontos. Aki már egyszer vásárolt tőled és elégedetten használja terméked/szolgáltatásod, nagyon könnyű újabb vásárlás irányába terelni. Miért hagynád elveszni az újabb vásárlás lehetőségét? Vállaljuk olyan hírlevél rendszer kezelését, amivel az ügyfeleid folyamatosan információkat kaphatnak új akcióidról, új termékekről, cégedet érintő hírekről stb. Abban segítünk, hogy a megszerzett ügyfelek ne feledkezzenek meg rólad. Keressenek meg Téged újra.

Látogatószerzés weboldaladra

Megfelelő tartalom létrehozásával többszörösére növelheted Facebook oldalad és ezáltal weboldal látogatottságát is. Egy jól szerkesztett weboldal, amelyre még a látogatók is nagy számban érkeznek, együtt jár azzal, hogy folyamatosan előrébb kerülsz a Google keresési találatai közt a különböző keresési kifejezésekre. Nagyszámú találat és látogató esetén pedig egyre több látogatót irányíthatsz termékeiddel, szolgáltatásoddal kapcsolatos oldalaidra. Ezáltal komolyabb bevételre tehetsz szert, szinte automatizáltan.

Online hirdetések létrehozása

Növeld céged bevételét és ismertségét hatékony reklámkampánnyal! Fontos, hogy olyan hirdetéseid legyenek, melyek célba érnek. Az emberek zöme folyamatosan fent van a neten és utazás közben, sokszor munka közben is a neten lóg. A közösségi média segítségével tudod a leghatékonyabban/leggyorsabban elérni leendő ügyfeleidet. Segítünk a hirdetéseid létrehozásában, legyen szó akár Facebook / Instagram hirdetésről vagy Google hirdetésről. Segítünk kiválasztani azt a célcsoportot, akit el szernél érni a termékeid, szolgáltatásaid ajánlásával.

Blog és Facebook posztok írása

A tartalommarketing egy másik nagyon fontos része minden online marketingstratégiának. Vállaljuk olyan tartalmak készítését, melynek célja lehet a céged / terméked / szolgáltatásod népszerűsítése, webhelyforgalmad növelése, több érdeklődő elérése, vagy akar meglévő ügyfeleid megtartása. Ezekhez mind valamilyen tartalmat kell létrehozni (bejegyzés, kapcsolatteremtő email, blogbejegyzés, oktatóvideó, stb.). Ezeket elkészítheted Te is, de természetesen vállaljuk a kért tartalmak megírását / készítését / posztolását oldalaidon.

Individual

Egyedi ajánlat
 • Ingyenes onboarding konzultáció
 • Teljesen személyre szabott szolgáltatások
 • Csomagban foglalt rendszeres konzultáció

Megrendelem

Keresőoptimalizálás (SEO)


Hogyan működik egy SEO projekt?

Minden esetben az első lépés a weboldal jelenlegi állapotának felmérése. A felmérés után egy egyedi SEO stratégiát tervezünk meg és igény esetén segítünk a megvalósításban is. A megfelelő célok és az ehhez szükséges eszközök kijelölése után elkezdjük a munkát: a technikai paraméterek beállítása mellett tartalmat gyártunk az oldalra és elkezdjük a linképítést.

A SEO mely területeivel foglalkozunk?

A technikai SEO során felmérjük a weboldal jelenlegi állapotát: indexelhető-e a weboldal, van-e duplikált tartalom, mobilbarát-e a weboldal. A felmérés után javaslatokat teszünk az eredmények javítására, igény esetén pedig el is végezzük a feladatokat.

A tartalmi SEO első lépése a célpiac meghatározása, felmérése, majd ez alapján a kulcsszókutatás megkezdése. A kulcsszóstratégia meghatározása után elkezdődik a tartalom módosítása, adott esetben új tartalom gyártása a korábban meghatározott kulcsszavakra és kifejezésekre optimalizálva.

Egy weboldal hitelességéhez mindenképp elengedhetetlen a linképítés, enélkül sajnos nem fogunk a Google keresési találatok elejére kerülni, bármilyen jó és releváns is legyen a weboldal tartalma, ill. a techikai SEO-ja.

Individual

Egyedi ajánlat
 • Ingyenes onboarding konzultáció
 • Teljesen személyre szabott szolgáltatások
 • Csomagban foglalt rendszeres konzultáció

Megrendelem

Kérj ajánlatot vagy amennyiben csak visszahívást kérnél, kérjük azt is a lenti gombra kattintva tedd meg az űrlap megfelelő lehetőségének kitöltésével!

Ajánlatot kérek!

Lépj kapcsolatba velünk


Készen állsz, hogy céged új időszámításba lépjen és az eddig megszokott eszközökhöz hasonló szolgáltatásokkal sokkal hatékonyabbá, valamint olcsóbbá váljon a munka? Érdeklődj a lenti elérhetőségek egyikén: