Barion Pixel

Miért kezdd használni a Microsoft Teamset még ma?

A 2017-es indulása óta a Microsoft Teams lett a leggyorsabban növekvő alkalmazása a Microsoftnak. Világszerte több, mint félmillió cég használta a COVID-19 járványhelyzet kirobbanása előtt, azóta ez a szám tovább növekedett. A Fortune 100-as cégek közül 91 már 2019 elején is használta. Ebben a cikkben felsorolunk 5 okot, hogy miért kezdd használni a Microsoft Teamset még ma.

A 2017-es indulása óta a Microsoft Teams lett a leggyorsabban növekvő alkalmazása a Microsoftnak. Világszerte több, mint félmillió cég használta a COVID-19 járványhelyzet kirobbanása előtt, azóta ez a szám tovább növekedett. A Fortune 100-as cégek közül 91 már 2019 elején is használta. Ebben a cikkben felsorolunk 5 okot, hogy miért kezdd használni a Microsoft Teamset még ma.

Miért választja ennyi a cég a Microsoft Teamset?

1. Több, mint chat alkalmazás

A Teamsben megtalálható chat ablak használata egy nagyon hasznos eszköz, de ennél sokkal többet tud kínálni a program.

Microsoft Teams

Meg szeretnél osztani egy fájlt? Egyszerűen csatold a beszélgetésbe. Ezután hívd fel a csapatot, hogy átbeszéljétek a korábbi csatolmányhoz tartozó feladatokat. Mindezt ugyanezen az ablakon belül. Vegyétek fel a beszélgetést, hogy később azok a kollégák is visszanézhessék, akik éppen nem tudtak részt venni a megbeszélésen. Dolgozzatok közösen egy OneNote jegyzeten vagy egy Office (Word, Excel, PowerPoint) fájlon. És ezeket még mindig az eredeti ablak elhagyása nélkül tehetitek meg.

2. Megbeszélések előtti és utáni teendők

Hogy mindent megfelelően előkészíts egy meetingre, sok felkészülésre van szükség részedről. A programpontok elküldése egy emailben, egy másikban a jóváhagyott lépések, és így tovább. Egy idő után követhetetlenné válik a folyamat. Hol találod meg azt a fájlt, amit az egyik kolléga küldött, hogy nézd át még a megbeszélés kezdete előtt?

A Teamsben tartott megbeszélésekkel mindez sokkal egyszerűbb. A meghívó kiküldésének pillanatában elkezdhetik a programpontok átbeszélését, megoszthatjátok a meetinghez kapcsolódó fájlokat, a megbeszélés közben készült jegyzeteket és elvégzendő feladatokat.

A megbeszélésről készült felvétel azonnal elérhető lesz ugyanebben az ablakban, köszönhetően a Microsoft Streamnek köszönhetően, szóval ha lemaradtál, akkor sem kell keresgélned a felvételt.

3. Kevesebb email

A jövőben nem kell úsznod az olvasatlan emailek tengerében. A Microsoft Teams rendszerezetten tartja beszélgetéseidet, nem kell folyamatosan emailről emailre válaszolnod, gyakran használva a “Válasz mindenkinek” lehetőséget. Mi történik ha valaki csak neked szeretne elküldeni egy adott fájlt? Erre való a chat.

4. Hatékony együttműködés és kommunikáció

Köszönhetően a Microsoft 365 integrációnak, nem kell folyamatosan váltogatnod alkalmazásaid között. Word, Excel és PowerPoint fájljaidat elkészítheted a Teamsen belül, azonnal megoszthatod kollégáiddal, majd egy pillanaton belül máris közösen dolgozhattok a dokumentumokon.

5. Mobilitás – bárhonnan, bármikor

Sok esetben akkor is elérhetőnek kell maradnunk és hozzá kell férnünk fájljainkhoz, amikor utazunk és nem vagyunk az irodában. Szerencsére a Teams elérhető Androidon és iOS-en is, így azonnal elérheted dokumentumaidat telefonról vagy tabletről is. Egyszerűen válaszolhatsz beszélgetéseidre, részt vehetsz a megbeszéléseken és együtt dolgozhatsz a kollégákkal. Mindezt mobil eszközödről.

Megosztás:

Facebook
LinkedIn
Ez is érdekelhet

Kapcsolódó cikkek

Trójai vírus

Trójai vírusok

Mi a trójai vírus? A trójai vírus, más néven trójai program, olyan típusú rosszindulatú szoftver, amely megjelenhet a felhasználó számítógépén,

Internetes csalások

Sajnos az egyre növekvő számú internetes csalások ma már az életünk szerves részévé váltak, és egyre gyakrabban érintenek mindannyiunkat, mivel