fbpx

Miért kezdd használni a Microsoft Teamset még ma?

A 2017-es indulása óta a Microsoft Teams lett a leggyorsabban növekvő alkalmazása a Microsoftnak. Világszerte több, mint félmillió cég használta a COVID-19 járványhelyzet kirobbanása előtt, azóta ez a szám tovább növekedett. A Fortune 100-as cégek közül 91 már 2019 elején is használta. Ebben a cikkben felsorolunk 5 okot, hogy miért kezdd használni a Microsoft Teamset még ma.

A 2017-es indulása óta a Microsoft Teams lett a leggyorsabban növekvő alkalmazása a Microsoftnak. Világszerte több, mint félmillió cég használta a COVID-19 járványhelyzet kirobbanása előtt, azóta ez a szám tovább növekedett. A Fortune 100-as cégek közül 91 már 2019 elején is használta. Ebben a cikkben felsorolunk 5 okot, hogy miért kezdd használni a Microsoft Teamset még ma.

Miért választja ennyi a cég a Microsoft Teamset?

1. Több, mint chat alkalmazás

A Teamsben megtalálható chat ablak használata egy nagyon hasznos eszköz, de ennél sokkal többet tud kínálni a program.

Microsoft Teams

Meg szeretnél osztani egy fájlt? Egyszerűen csatold a beszélgetésbe. Ezután hívd fel a csapatot, hogy átbeszéljétek a korábbi csatolmányhoz tartozó feladatokat. Mindezt ugyanezen az ablakon belül. Vegyétek fel a beszélgetést, hogy később azok a kollégák is visszanézhessék, akik éppen nem tudtak részt venni a megbeszélésen. Dolgozzatok közösen egy OneNote jegyzeten vagy egy Office (Word, Excel, PowerPoint) fájlon. És ezeket még mindig az eredeti ablak elhagyása nélkül tehetitek meg.

2. Megbeszélések előtti és utáni teendők

Hogy mindent megfelelően előkészíts egy meetingre, sok felkészülésre van szükség részedről. A programpontok elküldése egy emailben, egy másikban a jóváhagyott lépések, és így tovább. Egy idő után követhetetlenné válik a folyamat. Hol találod meg azt a fájlt, amit az egyik kolléga küldött, hogy nézd át még a megbeszélés kezdete előtt?

A Teamsben tartott megbeszélésekkel mindez sokkal egyszerűbb. A meghívó kiküldésének pillanatában elkezdhetik a programpontok átbeszélését, megoszthatjátok a meetinghez kapcsolódó fájlokat, a megbeszélés közben készült jegyzeteket és elvégzendő feladatokat.

A megbeszélésről készült felvétel azonnal elérhető lesz ugyanebben az ablakban, köszönhetően a Microsoft Streamnek köszönhetően, szóval ha lemaradtál, akkor sem kell keresgélned a felvételt.

3. Kevesebb email

A jövőben nem kell úsznod az olvasatlan emailek tengerében. A Microsoft Teams rendszerezetten tartja beszélgetéseidet, nem kell folyamatosan emailről emailre válaszolnod, gyakran használva a „Válasz mindenkinek” lehetőséget. Mi történik ha valaki csak neked szeretne elküldeni egy adott fájlt? Erre való a chat.

4. Hatékony együttműködés és kommunikáció

Köszönhetően a Microsoft 365 integrációnak, nem kell folyamatosan váltogatnod alkalmazásaid között. Word, Excel és PowerPoint fájljaidat elkészítheted a Teamsen belül, azonnal megoszthatod kollégáiddal, majd egy pillanaton belül máris közösen dolgozhattok a dokumentumokon.

5. Mobilitás – bárhonnan, bármikor

Sok esetben akkor is elérhetőnek kell maradnunk és hozzá kell férnünk fájljainkhoz, amikor utazunk és nem vagyunk az irodában. Szerencsére a Teams elérhető Androidon és iOS-en is, így azonnal elérheted dokumentumaidat telefonról vagy tabletről is. Egyszerűen válaszolhatsz beszélgetéseidre, részt vehetsz a megbeszéléseken és együtt dolgozhatsz a kollégákkal. Mindezt mobil eszközödről.

Megosztás:

Facebook
LinkedIn
Ez is érdekelhet

Kapcsolódó cikkek

SEO - keresőoptimalizálás

Technikai SEO alapok

Mai cikkünkben a technikai SEO-ról fogunk írni. A technikai SEO célja, hogy honlapunkat olvashatóvá, értelmezhetővé tegyük a keresőmotorok számára (elsősorban a Google keresőmotorjával foglalkozunk).

HoriWebSolutions notebook

Keresőoptimalizálás (SEO) alapok

Jelen cikk célja, hogy egy áttekintést adjon a keresőoptimalizálás tudományával kapcsolatban. A cikket végigolvasva nem lesz profi SEO szakember, azonban ad némi iránymutatást, merre is indulj tovább.

HoriWebSolutions blog

Érd el az ügyfeleket profi tartalmakkal!

Manapság egy valamit is magára adó vállalkozás jelen van az online térben. Nyilván szüksége is van rá, hiszen a virtuális jelenlét nélkül szinte esélytelen profitábilisan működni. Miért is mondom ezt? A legfontosabb, hogy a vállalkozásnak ott kell megmutatni magát és termékeit, ahol a vevői vannak (Facebook, Instagram, Google keresője, LinkedIn stb.).